27Φεβρουαρίου

Είναι τα Λιοντάρια Μεγάλες Γατούλες?

Lions are becoming Endangered Species

Ένας άνθρωπος, ο Kevin Richardson, ευαισθητοποιημένος για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα λιοντάρια αφιερώνει τη ζωή του για να αποτρέψει την εξαφάνισή τους.

   Ο Kevin έχοντας ένα μοναδικό χάρισμα να επικοινωνεί με αυτά τα άγρια ζώα έχει ιδρύσει έναν οργανισμό με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού. Η ανθρώπινη παρέμβαση ακόμα και στα οικοσυστήματα της υποσαχάριας Αφρικής έχει οδηγήσει στον δραστικό περιορισμό του αριθμού των λιονταριών.

   Παραβιάζοντας κάθε κανόνα ασφάλειας που είναι γνωστό στον άνθρωπο, ο Kevin επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο με τα ζώα αυτά και τους συμπεριφέρεται σαν να είναι γατούλες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο ...http://www.lionwhisperer.co.za/

Posted in Ενδιαφέροντα Νέα

FacebookTwitterLinkedin
Pin It

Τα Tweet μας!

Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας και της υγρασίας ειναι η συχνότερη αιτία εμφάνισης κολικών στα άλογα και στα γαιδουράκια!!! Προσοχή!!

Vethelp Vethelp

Προσοχή στις απότομες αλλαγές του καιρού. Τα μικροσωμα σκυλάκια που εχουν συνηθίσει τον καναπέ, κινδυνεύουν απο το κρύο και τη βροχή!!!

Vethelp Vethelp

Υπάρχει δυνατότητα για ακτινογραφίες, νοσηλεία και επείγον χειρουργείο όλο το 24ωρο στο Ιατρικό Κέντρο Ζώων Αγίας Παρασκευής!!

Vethelp Vethelp

Καλύπτουμε τα Νότια Προάστια της Αττικής με άμεση ανταπόκριση στον χώρο του ζώου. Όταν κριθεί αναγκαίο απο τον κτηνίατρο πάμε στην κλινική.

Vethelp Vethelp

Άμεση Κτηνιατρική βοήθεια μέσα στη νύχτα!!!! vethelpathens@gmail.com και για επείγοντα καλέστε 6972728691

Vethelp Vethelp